Recenze: Balea Bodylotion Cocos & Tiareblut

7. ledna 2013 v 16:16 | Te^^ |  Recenze
Ahoj, mám tu pro vás další recenzi. Tentokrát to bude na výrobek od Baley.

Balea je poměrně levná a dostupná značka, proto je tolik oblíbená mezi lidmi. Já osobně jí mám taky moc ráda, tak jsem se rozhodla udělat na jeden její produkt recenzi.
Co slibuje?
Je to 200ml tělová emulze a slibuje dodání pokožce potřebnou hydrataci. Vitamin E chrání pokožku před působením volných radikálů, dobře se roztírá a rychle se vstřebává.
Můj názor
Já jsem s tímto produktem 100% spokojená, myslím že za cenu 39,90 Kč je to opravdu dobrá emulze. Má příjemnou vůni kokosu a květů tiaré a jak slibuje, pokožce dodá hydrataci. Plus je, že je cítit vůní dlouho po aplikování.
Zápory
Žádné jsem nenašla. Jsem spokojená, Balea opět nezklamala :)

Vyzkoušeli jste už tuhle emulzi?
Te^^
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 D. D. | Web | 7. ledna 2013 v 18:13 | Reagovat

Baleu mám ráda, především pro její cenu. Měla jsem nějakou kravinku na obličej, normálně jsem zapomněla jak se tomu říká. :D Ale balea je fajn. :)

2 lucinkva lucinkva | Web | 7. ledna 2013 v 18:43 | Reagovat

Jo Baleu mám ráda ale tohle neznám ale asi si to pořídím:)

3 Denileat Denileat | Web | 7. ledna 2013 v 20:46 | Reagovat

Baleu mám ráda, je to taková jistotka :) nezklame

4 Klárka Klárka | Web | 7. ledna 2013 v 21:07 | Reagovat

Joo děkuju za pochvalu, bohužel nemám takový jídelníčky každej den :D
Balea je dobrá značka,hlavně cena je dostupná :)

5 Lia Lia | Web | 7. ledna 2013 v 21:33 | Reagovat

Díky moc :-)

6 Bee Bee | E-mail | Web | 7. ledna 2013 v 21:45 | Reagovat

Baleu moc nepoužívám, ne aktuálně, zakotvila jsem totiž u Dove. (: Musím říct, že tělová mléka této značky jsou taky skvěla a hydratují pokožku na dost dlouho.
Ale tvá recenze mě zaujala, takže možná až budu nějaké další tělové mléko shánět, zkusím tu Baleu. (:

Děkuju za komentář. (:

7 monika-es monika-es | Web | 7. ledna 2013 v 22:50 | Reagovat

Baleu mám moc ráda. Všechny produkty mají perfektní cenu a ještě nikdy mě nezklamaly! :-))

8 ladyblack92 ladyblack92 | Web | 8. ledna 2013 v 12:40 | Reagovat

Přijdte a poradte prosím :(

9 Maybelline Maybelline | Web | 8. ledna 2013 v 16:05 | Reagovat

Děkuju :-)

10 LadyMilka LadyMilka | Web | 8. ledna 2013 v 17:22 | Reagovat

Balea je velmi užasný značka a velmi levně dostupná...

11 miss VeЯůů~ miss VeЯůů~ | Web | 8. ledna 2013 v 17:57 | Reagovat

Vypadá fakt dovře,Balea je úžasná značka a hlavně levná :).Sestra má něco podobného,akorát v takový tý krabičce a je to myslím 500 ml ,ale jinak je to úplně stejný :).Ta vůně je úžasná :).

12 abc abc | 12. srpna 2013 v 11:03 | Reagovat

Baleu mám ráda a jelikož jsem hledala tělové mléko s vůní kokosu a u jiných značek byla vůně vždy přebitá jinou vůní, sáhla jsem po mé oblíbené značce. Sice ani zde není vůně kokosu příliš výrazná a voní spíše po květinách a vanilce, ale rozhodně je tam kokos cítit a není to přeplácané. Vyhovuje mi i polotekutá konzistence, která se perfektně roztírá. Pokožka poté příjemně voní, je hebká a mléko vůbec nezanechává lepivý pocit nebo mastný film. Vzhledem k tomu, že mléka příliš nepotřebuji, protože mám pokožku většinou hydratovanou, používám ho jen na nějaké výmečnější příležitosti, kdy chci, abych hezky voněla, ale i tak dávám 1+. :)
Rozhodně stojí za vyzkoušení už jen kvůli ceně. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
(c) 2012 - 2013